Boende & Mat

Boende

Att bo på Gässhult Säteri är en upplevelse ni inte får missa. Ni bor i en vacker herrgårdsmiljö inredd i gammaldags stil med naturen runt hörnet.

Herrgårdsbyggnaden rymmer, förutom sina ståtliga salonger, 6 dubbelrum och 1 enkelrum. I den charmiga flygeln precis intill herrgården finns ytterligare 7 dubbelrum. Alla rum är unikt inredda och har sin egen charm. Hos oss bor ni i samband med konferens, fester och middagar på herrgården. Men det går även alldeles utmärkt för det lite större sällskapet att bara boka boende. Frukost och övriga måltider om så önskas serveras när ni själva vill.

Mat

På Gässhult Säteri erbjuder vi riktigt god mat och dryck. Vi jobbar alltid med råvaror av högsta klass och så ofta vi kan även närproducerat. Vill ni så sätter vår duktiga kock ihop en meny åt, eller så bestämmer ni sjävla vad ni vill bli serverade. Vi kan även ordna så ert sällskap får laga mat tillsammans med kocken.

Relax

Efter en dags aktivitet, oavsett om det varit jakt, lerduveskytte, konferens eller matlagningskurs på agendan, kan det vara skönt att sätta framför en brasa och varva ner. I gårdens relaxavdelning kan du göra just det. Där hittar du även en bastu och en bubbelpool.